We proberen elk jaar met onze straat rond Burendag een activiteit met z’n allen te ondernemen. Dit jaar werd er gekozen voor een zelf in elkaar gezette ‘Hap & Trap’ activiteit. Dit hield in dat we met de fiets ergens naar toe gingen en dan wat aten om vervolgens weer naar de volgende lokatie te gaan om wat te eten.

We vertrokken om 11:00 uur en de eerste stop was bij het Aardbeienterras in Rijsbergen. Hier hebben we lekker koffie/thee met een aardbeiengebakje gehad.
De volgende stop bleek na wat omzwervingen in onze straat zelf te zijn! Jeanne had heerlijke pompoenen- en uiensoep gemaakt die bij iedereen goed in de smaak viel.Met het maagje goed gevuld kwam er nu een lange fietstocht aan waarbij voor enkelen tot hun teleurstelling het Pannehuske toch niet de eindbestemming was. Maar na nog wat extra kilometers kwamen we uiteindelijk uit bij De Moerse Bossen.Hier hebben we eerst met een heerlijke zonnetje buiten op het terras een lekker borreltje gedronken.Hierna zijn we aan onze hoofdgerecht van de dag begonnen. Iedereen mocht tot een bepaald bedrag zelf van de kaart kiezen en het viel op dat de prijzen laag waren en de kwaliteit van het eten erg goed.

Uiteindelijk zijn we weer richting Rijsbergen gefietst waar we de dag met een ijsje hebben afgesloten bij IJssalon Bon Appetit.
Het was een geweldige dag en iedereen was het er wel over eens dat dit een van de leukste Burendagen van de straat was. We zijn benieuwd wat volgend jaar gaat brengen…