Ook dit jaar hebben we met ons straat aan buren-dag gedaan. Weliswaar was deze dag officiëel vorige week, maar toen kon niet iedereen. Na het checken van de nodige data hebben we gezamenlijk besloten om het 1 week later te houden. Oorspronkelijk was het de bedoeling om eerst een geocaching-tocht te houden, maar helaas waren hiervoor te weinig mensen die ‘s middags tijd hadden. Deze hebben we dan maar overgeslagen voor dit jaar.

Uiteindelijk hebben we op de buren-dag maar 1 activiteit gedaan, maar die was wel erg leuk. We besloten om weer eens een gezamenlijk BBQ te houden. Vanwege het onvoorspelbaar karakter van het weer werd onze buitenkeuken gekozen als lokatie. ‘s Middags heb ik voor de zekerheid samen met buurman John nog extra zijwanden gespannen zodat iedereen lekker uit de wind zat. Tevens hebben we nog een terrasverwarmer weggezet voor de ergste kou in de avond. Buurvrouw Jacqueline had een mooi buren-dag pakket aangevraagd en ontvangen, dus we begonnen met een lekker bakje koffie/thee.

Hierna werd de BBQ aangestoken en hebben John en Henri het vlees voor iedereen op de BBQ klaargemaakt.

Onder het genot van een drankje werd er nog lekker nagekletst en tegen 23:30 uur was iedereen weer tevreden naar huis. Misschien dat we volgend jaar eindelijk eens de geocaching-tocht met de straat kunnen houden?