Amsterdam is een schitterende stad waarbij je gemakkelijk te voet de meeste bezienswaardigheden op een dag kunt bezoeken.

Denise ging vandaag met haar vriendin Nikki naar de Beautygloss Party 2015 die in de Beurs van Berlage in Amsterdam werd gehouden. Aangezien we ze nog te jong vinden om alleen naar Amsterdam te gaan, besloten we er een gezellig dagje uit van te maken. We zijn met de trein naar Amsterdam gegaan waar je zo bent. Vanaf het Amsterdam CS station is het maar 10 minuutjes lopen tot je bij de Beurs van Berlage bent.

Hier stond al een flinke rij te wachten voordat de Beatygloss Party echt open ging. We hebben hier Denise en Nikki achtergelaten en zijn toen door Amsterdam gaan wandelen.

Als eerste zijn we richting de Jordaan gelopen. Natuurlijk steek je in Amsterdam dan een aantal grachten over voor je hier bent.

Vervolgens zijn we naar de Apple Store Amsterdam gelopen om daar eens binnen te kijken. Natuurlijk kom je weer de nodige grachten tegen waarvan je schitterende foto’s kunt maken.
Onderweg kom je veel bekende plekken tegen zoals De Melkweg waar vaak beroemde artiesten optreden.
Het was deze dag lekker weer met 15 graden en een zonnetje. De terrasjes zaten in Amsterdam dan ook gezellig vol.
Na de Apple Store zijn we naar het het Vondelpark gelopen wat het groene hart van Amsterdam is. Je waant je hier niet meer in een drukke stad.
Na het Vondelpark gingen we op zoek naar de Albert Cuyp markt. We liepen nog voorbij het Stedelijk Museum wat in mijn ogen een gedrocht is om te zien.
Ook liepen we nog voorbij het beroemde Cafe Loetje waar we eerst een lekker drankje hebben gedronken.
Hierna zijn we richting de Albert Cuyp markt gelopen waar het ontzettend druk was.
Hier hebben Diana en Melissa nog lekker poffertjes met Nutella gegeten.
Ondertussen belde Denise dat ze de Beautygloss Party helemaal gezien hadden en of we hun weer wilden ophalen. Vanaf de Albert Cuyp markt zijn we weer naar de Beurs van Berlage gelopen om Denise en Nikki op te halen. Na nog wat winkelen in de Kalverstraat en eten zijn we weer naar het Amterdam CS station gelopen om de trein naar huis te pakken.
De dag is voorbij gevlogen met heerlijk weer en waarbij we veel gezien hebben. Alles bij elkaar hebben we deze dag wel 15 km. gelopen, maar het voelde als meer ­čśë vanwege het slenteren.