Al verscheidene jaren gaan we rond Kerstmis naar de kerstmarkt in Oberhausen. Dit wordt gehouden naast CentrO wat het grootste winkel- en ontspanningscentrum van Europa is en gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Van binnen is dit winkelcentrum fantastisch mooi aangekleed met kerstversieringen.

We hadden oma ook uitgenodigd om mee te gaan en die ging natuurlijk eerst naar de LEGO store.
Terwijl oma in de LEGO store steentjes aan het uitzoeken was gingen wij naar de Apple Store voor een aantal spulletjes (iPhone 5S dock, autolader en een Pouch voor de iPad Mini Retina).
Vervolgens zijn we met z’n allen naar de Kerstmarkt gegaan. Het viel op dat er dit jaar meer standjes waren met eten en hier hebben we dan ook gretig gebruik van gemaakt.
Gelukkig waren er ook nog diverse andere standjes die erg mooi waren aangekleed. Zo viel het op dat de daakjes van elk standje anders waren.
Ook waren er een aantal spectactulaire standjes met eten zoals het roken van zalm en vlees aan spit.
In totaal waren er 130 kraampjes. Hieronder heb je een aardig impressie van de andere standjes die we allemaal gezien hebben.
Nadat we alle standjes hadden bezocht zijn we nog bij Starbucks koffie gaan drinken in CentrO voordat we weer naar huis zijn gereden. De dag is voorbij gevlogen en moe en voldaan kwamen we rond 19:30 uur weer thuis.