Traditineel vind de avond wandel 4-daagse in Rijsbergen in de eerste week van juni plaats. Deze werd dit jaar alweer voor de 45e keer georganiseerd.

Elk jaar is er eind mei de jaarlijkse Avondvierdaagse in Rijsbergen. Je kunt hierbij kiezen uit een route van 5, 10 of 15 kilometer per avond. Voor Diana en Jacqueline een uitgelezen kans om weer wat te oefenen voor de Kennedymars in Rijsbergen. Zij schreven dan ook in voor de 15 kilometer loop.

Melissa en Denise (na wat aandringen 😉 ) wilden ook graag meelopen. Ik heb daarom samen met de kinderen, Rens en buurman John de 5 kilometer gelopen, terwijl Diana en Jacqueline de 15 kilometer liepen.

Hieronder zie je de routes die Diana en Jacqueline allemaal hebben gelopen elke avond.

Dinsdag 24 mei 2011:

bubbleautopan=”false” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Woensdag 25 mei 2011:
bubbleautopan=”false” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Donderdag 26 mei 2011:
Vrijdag 27 mei 2011:
Ik heb begrepen dat woensdag best een pittige wandeling was, maar dat het voor de rest eigenlijk wel meeviel. Het was zaak om niet te lang stil te staan bij controles en goed door te lopen. Verder ging het in de loop van de week telkens steeds beter (op wat “voetkwaaltjes” na dan).

Vrijdag werden we onthaald met bloemen. Lian en Kevin waren speciaal uit Breda overgekomen om ons te onthalen met een roos. Verder stonden de schoonouders van Jacqueline ons op te wachten met een mooie bos bloemen.

Iedereen vond de avondvierdaagse erg leuk en ik verwacht dan ook dat we volgend jaar weer allemaal meedoen.