Hier kun je een lijst vinden met de meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet tussen zit dan kun je deze altijd via het Contact formulier stellen.

Ja dat kan sinds kort op mijn blog. Als je commentaar toevoegt, dubbel-klik dan op 1 van de 3 iconen rechtsonder om respectievelijk foto’s, video’s of andere file-types toe te voegen. Vervolgens kun je tot maximaal 3 attachments van dat type toevoegen.

Je kunt via 2 URL’s op de hoofdpagina van deze blog uitkomen:

  1. https://matthijsseninfo.nl
  2. https://eye-vision.homeip.net

De eerste URL is waarschijnlijk het handigste te onthouden als je weet dat mijn naam Henri Matthijssen is 😉 .

In het hoofdmenu kun je op Contact drukken om mij een berichtje te sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je echter reageren op een bericht, dan kun je dat beter onderaan in het bericht zelf doen, zodat andere mensen ook eventueel kunnen helpen.

Standaard wordt er op de hoofdpagina een kleine samenvatting van elk bericht getoond. Je kunt het hele bericht lezen op 3 manieren:

  1. Klik op ‘Lees meer’ rechtonder de samenvatting van het bericht
  2. Klik op de titel van het bericht
  3. Klik op het plaatje voor het bericht en vervolgens op het link symbool

 

Je kunt op 2 manieren terug in het hoofdscherm komen:

  1. Druk op ‘CATEGORIE’ in het menu
  2. Druk op het Logo plaatje bovenaan het scherm

Als je klikt op een plaatje in een bericht dan zal deze in het groot worden getoond in een zogenaamde Lightbox. Onderaan het plaatje kun je een beschrijving vinden. Je kunt de Lightbox afsluiten door op het kruisje rechtsboven te drukken of gewoon door buiten het plaatje te klikken. Met de cursor-toetsen kun je naar het volgende of vorige plaatje springen dat op de pagina staat.

Aan het einde van elk bericht kun je commentaar toevoegen. Je moet hiervoor minimaal je naam, email-adres en je bericht invullen. Ook moet je de reCAPTCHA check doorlopen. Vervolgens druk je de ‘Plaats Reactie’ button zodat je commentaar op de blog wordt gepubliceerd. Dit kan soms enkele seconden duren dus wees geduldig.

Abonneren
Abonneren op
guest
Vul je naam in (verplicht)
Vul je e-mail adres in (verplicht)
Vul eventuele website in (optioneel)

0 Reacties
Inline Feedbacks
Toon al het commentaar
Ga naar de bovenkant