Al verscheidene jaren doet ons straat, tijdens Carnaval omgedoopt tot Aopolanen, aan de straatversierwedstrijd in Rijsbergen (Aopenlaand) mee. Eerst wordt er bij mekaar gekomen om te ‘vergaderen’ wat we het komend jaar gaan maken.

Dit jaar was het motto van Carnaval in Rijsbergen ‘Ut zit tussen oew Oore’. Het leek ons daarom wel een leuk idee om grote oren uit te zagen voor elk huis. Dit werd door John en Jacqueline bekwaam gedaan. Vervolgens moesten deze nog geschilderd worden. Dit werd door voornamelijk de vrouwelijke bewoonsters van de straat gedaan.

Een week voor carnaval werden alvast de grote versieringen aangebracht zoals spandoeken en verandering van straatnaam.
Op de woensdag en donderdag voor carnaval werden de laatste puntjes op de i gezet. Ieder huis varieerde op het thema oren. Uiteindelijk kwam het er onder andere als volgt uit te zien:
Maandag na carnaval was er de spellenmiddag waar we met een team van 7 personen van de Aopolanen aan deelnamen. Aan het eind van de middag was het ook de prijsuitreiking van de straatversierwedstrijd. Na vorig jaar diverse prijzen gewonnen te hebben (waaronder de 1e prijs voor best versierde straat) vielen we dit jaar buiten de prijzen. De Alaaflaan (Gommerstraat) had twee van de beste versierde huizen en grote winnaar was de Knijnenstraat (van Oosterhoutstraat). Die hadden enorm veel werk verricht door allerlei dieren uit te zagen en te schilderen. De grap bestond erin dat elk dier met KN begon (zoals KNat, KNijger, etc.). Een terechte winnaar!