Vandaag was er een LEGO expo georganiseerd door BeLUG in Wilrijk wat vlakbij Antwerpen ligt. Mijn ouders wilden hier graag naar toe en vroegen of ik mee wilde gaan. Het leek me wel leuk en je bent tenslotte vanuit Rijsbergen zo in Antwerpen. We kwamen rond 13:30 uur aan in Wilrijk. Het event vond plaats in 2 zaaltjes waarin enthousiaste BeLUG leden hun creaties toonden.

Het is erg leuk om te zien wat je allemaal wel niet met LEGO kunt doen. Erg origineel vond ik de LEGO Machines die kleine balletjes telkens weer doorgaven aan elkaar. Hieronder zie je een kleine video wat ik hiermee precies bedoel:

Tijdens zo’n event doen mijn ouders ook altijd weer inspiratie op voor eigen creaties. Het is mooi om te zien hoe je bepaalde technieken en LEGO stenen kunt gebruiken om tot een bepaald resultaat te komen. Hieronder zie je daar een paar mooie voorbeelden van:
Het was een erg leuk event. Helaas was het niet zo groot en mijn moeder vond het erg jammer dat alleen BeLUG leden losse onderdelen/steentjes konden kopen. Haar lidmaatschap van De Bouwsteen was niet voldoende en om nu alleen hiervoor even snel lid te worden vond ze ook niet nodig.