Mijn moeder heeft erg veel eigen LEGO creaties gemaakt en het leek mij weleens leuk om deze op de gevoelige plaat te zetten en te tonen hier.

Zoals je in een vorige blog hebt kunnen lezen zijn mijn ouders erg fanatiek met LEGO. Met name mijn moeder heeft erg veel talent om zelf leuke nieuwe dingen te bedenken en te maken. Haar creaties worden ook steeds mooier en met name op haar laatste creatie is ze met recht erg trots. Ze heeft hier een oude kerk gemaakt die heel mooi is aangekleed. De foto’s hieronder spreken voor zichzelf zou ik zeggen.

Behalve deze oude kerk heeft ze nog veel meer creaties gemaakt waarvan je hieronder de foto’s ziet.
Het grootste probleem van mijn moeder is niet zozeer wat ze moet maken, maar om de hoeveelheid LEGO stenen bij elkaar te zien vinden. Stiekem gaan er toch wel erg veel in zitten en zoals iedereen weet is LEGO niet goedkoop. Gelukkig kunnen we op Bricklink en bij Pick-A-Brick van de LEGO Shop ook individuele stenen kopen. Het is dan sport om zo goedkoop mogelijk diverse combinaties van LEGO stenen bij elkaar te vinden. Wij hebben hierbij erg goede ervaringen met AFOL Supply die in Weert zit.

Wat vind jij van de LEGO creaties van mijn moeder?