Elk jaar doen we met ons vast groepje onder de naam “CV Maokt Mij Nie Uit” mee aan de Grote Carnavalsoptocht in Rijsbergen. Zoals Alex altijd zegt: “Meedoen is belangrijker dan deelnemen”. Het belangrijkste is echter vooral dat we veel leut hebben en dat lukt altijd heel goed.

Dit jaar deden we mee met de creatie “Van de Kaort”. We hadden hierop allerlei variaties en hiermee betrokken we het publiek tijdens de optocht.

Vanwege de dramatisch gebeurtenis bij CV Het Zwart Moerke was de betekenis van onze creatie nogal dubbel. Desondanks werd hij goed door het publiek ontvangen en we kregen dan ook veel complimenten tijdens de optocht.
Ook mijn broer deed mee met zijn “CV Teutzat” (link)
Helaas deed Chantal dit jaar bij hun niet mee en eindigden ze dus hoger als normaal ;-). Mijn vader deed dit jaar, na een jaar afwezigheid vanwege gezondsheidsredenen, ook weer mee. Dit doet hij ondertussen al meer dan 40 jaar. Mede vanwege dit feit en dat er 3 generaties Matthijssen aan de optocht deelnamen kreeg mijn vader nog een speciale onderscheiding van de Prins.