Het wandelevenement in Zundert staat aangeschreven als een goed georganiseerd tocht waarbij je kunt kiezen uit verschillende afstanden.

Zoals je in een vorige blog hebt kunnen lezen ben ik mij aan het voorbereiden op mijn eerste Kennedymars ooit. Het is verstandig om dan flink wat kilometers in de benen te hebben. Na gisteren de Bloesemtocht gelopen te hebben was er vandaag een Wandelevenement in Zundert. Dit is een terugkerend evenement en hierbij is alles uitstekend geregeld.

Rond 8:15 uur ging ik op pad voor een wandeling van 25 km. De route was uitstekend uitgepijld en je kon dan ook niet verkeerd lopen. Zonder routebeschrijving lopen is echt een stuk relaxter lopen. Er is namelijk niets zo erg als verkeerd lopen.

Het weer was uitstekend en het was ook een erg mooie tocht waarbij veel door het bos en de hei werd gelopen.
Onderweg waren er diverse rustposten waarbij je gratis drinken, koekjes en een appel kon krijgen. Het lopen ging vandaag uitstekend en ik was dan ook redelijk snel klaar met de wandeltocht.

Zondag 19 april: 24,78 km, 3:27:46, 7,2 km/uur

Nu weer op zoek gaan waar de volgende georganiseerde wandeltocht is. Indien ik die niet kan vinden, dan kan ik altijd alvast een stukje van het parcours van de Kennedymars in Rijsbergen gaan lopen.