Traditioneel vieren we eerste Kerstdag altijd met de familie van Diana en de tweede Kerstdag met de familie van Henri. Vroeger was dit om de beurt bij Henri en Lian, Opa en dan bij ons, maar de laatste jaren is het altijd bij ons.

Helaas was Denise dit jaar ziek met Kerstmis, dus die heeft er weinig plezier aan gehad. Rond 11:30 kwam het bezoek uit Breda aan en zijn we begonnen met koffie met een borreltje en wat lekkers.

Hierna was het tijd voor de kinderen om cadeautjes uit te pakken.
Hier werd al snel mee gespeeld. Zo wilde Melissa meteen haar spel ‘Lips’ met 2 draadloze microfoons voor de XBox360 uitproberen.
De rest van de dag hebben we met z’n allen ons voornamelijk bezig gehouden met de XBox360 met Kinect. Hierbij was vooral bowlen (Opa won de eerste ronde), Lips en Dance Central erg leuk.
Zo rond 18:00 uur begonnen we met het diner met een heerlijk voorgerechtje (carpaccio of bord met salade, rode uitjes, gerookte kip, cherrytomaatjes en ananas).
’s Avonds was er tenslotte de traditionele Barbecue. Dit jaar hadden we een groot stuk Ribeye voor op de barbecue. Onder het genot van wat Glühwein hebben Henri en Henri de Ribeye perfect klaargemaakt.
Uiteindelijk hebben we nog een lekker toetje op met vijgen met een zelfgemaakte caramelsaus of een gevulde appel met ijs voor de kinderen.
Diana had weer perfect voor ons gezorgd en iedereen was dan ook erg tevreden.