We gaan met de bus naar Paleokastritsa. In tegenstelling tot Korfoe stad moet je hier de tickets in de bus zelf kopen. De prijs is Euro 1,80 voor een enkele rit per persoon. De bushalte is bij de supermarkt vlakbij het appartement. De busrit zelf duurt ongeveer 20 minuten.

In Paleokastritsa kun je een boottocht maken om de grotten te bezoeken. Wij besloten om dit te doen (Euro 10,= per persoon). Wij vonden de grotten echter meer inhammen, maar desondanks was het wel de moeite waard.


Hierna hebben we nog, in afwachting van de bus terug, een lekker drankje gedronken op het terras.Bij ons appartement hebben we weer onze “gebruikelijke” Pita Gyros gegeten die nog steeds erg lekker waren.Dit was onze laatste avond dus we gingen weer eten bij de Taverna van Spyridoula. We sloten de avond af met cocktails en andere drankjes.Bij het weggaan kregen we van eigenaar Vangelis nog gratis een fles Kumquat likeur en een fles Ouzo. We hebben niets dan lof over deze gastheer die werkelijk alles heeft gedaan om onze vakantie te laten slagen.