Bij ons in de familie is BBQ’en ontzettend populair. Nu heeft eerst mijn broer een overkapping in zijn tuin gemaakt om dienst te doen als buitenkeuken. Nadat wij zijn verhuisd naar ons huidige huis hebben wij bij ons in de tuin ook een grote overkapping gemaakt. We maken hier dan ook erg vaak gebruik van om lekker buiten te BBQ’en. Als het regent is de temperatuur vaak toch nog goed om buiten te zijn. Het is dan fijn om een overkapping te hebben.

Nu hebben mijn ouders uiteindelijk ook besloten om een overkapping te maken die dienst kan doen als buitenkeuken. Deze heeft mijn vader, met hulp van mijn moeder, helemaal zelf gemaakt. Binnen een week hadden ze alles klaar en kon het inrichten beginnen. Het eindresultaat is erg mooi geworden zoals je ziet.

Volgens goede gewoonte moesten we de buitenkeuken inwijden middels een BBQ. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Mijn moeder had weer een aantal receptjes uitgezocht en die hebben we uitgeprobeerd op de BBQ. Het was ontzettend gezellig en we hebben heerlijk gegeten.
Ik verwacht dat er nog veel BBQ’s zullen volgen hier.