De herst is altijd een mooie periode om te gaan wandelen. De bomen en natuur hebben schitterende kleuren en met een zonnetje is het aangenaam weer.

Het is eigenlijk weer veel te lang geleden dat ik een wandeltochtje heb gelopen door allerlei omstandigheden. Zo was ik o.a. 3 weekends afwezig vanwege een reis naar India voor het werk. Vandaag besloot ik om dat maar “goed te maken” en lekker op tijd op pad te gaan. Het was vandaag heerlijk wandelweer met een lekker zonnetje en aangename temperatuur. Aangezien het nu volop herfst is hebben de bomen prachtige kleuren. Ik besloot dan ook om mijn standaard tochtje door de Pannenhoef en via Etten-Leur weer naar huis te lopen.

Hiervan had ik geen spijt want de natuur was werkelijk prachtig nu. Dat kun je beste zien aan onderstaande foto’s die ik tijdens mijn tochtje heb genomen.

Als je een tijdje niet hebt gelopen dan merk je dat wel bij de latere kilometers. Het is zaak om dit een beetje bij te houden en mijn goed voornemen is dan ook om vaker op zondagmorgen weer op pad te gaan. De tocht zelf ging weer wel op mijn gebruikelijke tempo, maar ik was toch een beetje stijfjes hierna wat ik normaal gesproken niet heb.

Zondag 25 oktober, 14,07 km, looptijd 2:02:00, gemiddelde 8:40 / km (6,92 km /uur)