Kissimmee is een uitstekende plek om te slapen en drinken. Het ligt vlakbij alle grote toeristische parken en er is genoeg te doen.

Vandaag gaan we op ons gemak bijkomen van de reis naar Kissimmee. Na het uitslapen zetten we diverse favorieten alvast in onze TomTom op de iPhone. Daarna beginnen we de dag goed met een uitgebreide brunch bij Denny’s. De keuze is enorm en alles ziet er even lekker uit.

Voorlopig kunnen we er wel weer even tegen. We besluiten om eerst diverse supermarkten te verkennen om zodoende alvast wat eten en drinken in te slaan. De supermarkten zijn in Amerika enorm en je kunt hier werkelijk alles kopen (naast voeding, ook kleding, electronica, fietsen, etc.).
We kwamen nog de volgende “aparte” auto tegen op de parkeerplaats van Wallmart.
Verder zie je overal de typische grote Amerikaanse trucks.
Na het bezoeken van diverse shops besluiten we terug te gaan naar ons Regal Oaks appartementen complex. Denise en Melissa gaan eerst nog wat zwemmen hier.
Vervolgens gaan ze lekker de jacuzzi uitproberen.
We besluiten de dag op een leuke manier door lekker in een typische Amerikaanse setting te gaan eten. Vandaag is dat BJ’s Restaurant die een zeer uitgebreide menu kaart heeft en zelfs een eigen bierbrouwerij met diverse hele lekkere biertjes.
Dit was weer een erg leuke dag waar we langzaam gewend geraken aan Amerika (lees: “alles is groter” en “keuze is enorm”).