Vandaag gaan we met de hoge snelheids trein naar Nanjing om de volgende twee dagen problemen te analyseren en oplossen in twee andere ziekenhuizen.

Nanjing ligt op ongeveer 220 km van Suzhou en is de hoofdstad van het Zuiden van China. Het heeft ongeveer 8 miljoen inwoeners. We overnachten in het Crowne Plaza hotel in Nanjing. Heel apart is dat je moet inchecken op de 7e verdieping.
Ik zit zelf op de 43e verdieping met mijn kamer en het uitzicht is hier geweldig.
Na aankomst gaan we eerst ‘s avonds een hapje eten. In het restaurant waar we zijn hebben ze deze keer geen boeken met plaatjes, maar iPad minis om je keuze van eten te kunnen maken.
Natuurlijk proberen we weer een Chinees biertje uit. De Chinese biertjes smaken nl. prima tot nu toe.
De volgende dag beginnen we eerst in het Nanjing Drum Tower Hospital om probemen te analyseren en oplossen.
Deze site heeft 4 Philips MRI Scanners. Opvallend is dat ze ook nog een scanner met onze oude R8 software hebben die gebasseerd is op VMS.
We hebben een hoop interessante observaties en oplossingen. Om 20:45 zijn we klaar en gaan op zoek naar een plek om wat te eten. Onderweg zien we een opvallend hoog gebouw dat toch wel indruk maakt.
Normaal gesproken moet je in China wel voor 19:30 uur gaan eten, dus bij de eerste plek kunnen we al niet meer terecht. Na wat zoeken vinden we gelukkig toch een plaats waar we eten kunnen krijgen.
We bestellen Weer een lekker ander Chinees biertje bij het eten en dat smaakt heerlijk na een lange dag.
De volgende dag gaan we naar het First Nanjing Hospital en ook hier lossen we weer een aantal problemen op.

‘s Avonds gaan we met de hoge snelheids trein weer terug naar Shanghai waar we de volgende dag onze vluchten terug naar huis (Amsterdam en Bangalore) hebben.

We komen rond 20:00 uur in ons hotel in Shanghai aan na een ‘enerverende’ rit met de taxi. We gaan met zijn drieën nog voor de laatste keer wat eten en drinken.
Hiermee is dit avontuur China afgesloten. We hebben een hoop zaken kunnen analyseren en oplossen in diverse ziekenhuizen. Als toegift hebben we gelukkig ook nog heel wat van China kunnen zien.