Vandaag hebben we een halve dag naar Lindos met de touringcar gepland. We worden om 9:10 opgehaald en vertrekken richting Lindos. We moeten nog diverse mensen ophalen bij allerlei hotels en appartementen. Verder moeten we ook nog mensen afzetten bij het Waterpark in Faliraki en het duurt tot 11:00 uur voordat we in Lindos zijn. We merken al meteen dat het hier een stuk warmer is dan in Trianda.

Lindos is een van de meest populaire en schilderachtige plaatsen op het eiland Rhodos. Het stadje Lindos bestaat uit witgekalkte huisjes gebouwd op een heuvel, met op de heuveltop een Akropolis (citadel).

We besluiten om eerst de Akropolis te bezoeken. Je kunt omhoog gaan met een ezel en dat kost Euro 5,= p.p. enkele reis.
Het is echter niet zo ver en hoog en we gaan dan ook te voet naar boven.
Onderweg heb je mooi uitzichten.
Voor het bezoek van de Akropolis moet je normaal gesproken Euro 6,= p.p. betalen, maar gelukkig krijg ik van iemand twee niet doorgescheurde kaartjes in mijn handen gedrukt. Dat is weer mooi meegenomen.
Na het bezoek van de Akropolis gaan weer te voet naar beneden en willen ergens wat gaan drinken maar dat valt niet mee.
Bij 2 verschillende restaurant worden we gesommeerd weg te gaan als we alleen maar wat te drinken bestellen. Je moet per se ook wat te eten bestellen. Uit principe doen we dat niet en vertellen dat dit niet erg vriendelijk is. Dit is eigenlijk ook meteen het nadeel aan Lindos. Het is wel erg mooi, maar ook eigenlijk veel te toeristisch en massaal, met alle nadelen van dien.

De kinderen gaan nog even lekker de zee in bij het zandstrand van Lindos om wat af te koelen.

Rond 14:30 uur vertrekken we weer terug richting ons appartement waar we na wat drinken nog een frisse duik in het zwembad nemen. Hierna nog wat relaxen in het appartement voordat we ´s avonds rond 20.30 weer op zoek gaan naar een Grieks restaurantje.