Vandaag moest ik met collega Wim voor een DICOM Interoperability probleem naar Lille in Frankrijk. Met behulp van een huur-auto van het werk waren we in 2½ uur in Lille.

We zaten met ons hotel vlak bij Station Lille Europe. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen naar het centrum van Lille. Daar we op tijd in Lille waren zijn we gelijk op verkenning uitgegaan.

Ik had verwacht dat Lille een grauwe grijze stad zou zijn, maar het tegendeel is waar. Er valt genoeg te zien en te beleven. Zo liepen we voorbij een mooi kerkje waar je ook gratis naar binnen mocht.

Daar het heerlijk weer was buiten hebben we een leuk terrasje opgezocht om een drankje te nuttigen.
Dit lag bij een groot plein vol met mooie gebouwen.
De volgende dag zijn we de gehele dag druk in het ziekenhuis bezig geweest om de DICOM Interoperability problemen in kaart te brengen. ’s Avonds zijn we met 2 service-engineers van Frankrijk gaan eten bij ‘Le Fossile’ wat een echte aanrader is. We hebben hier heerlijk gegeten tegen een schappelijke prijs.
Vrijdag zijn we tenslotte ook nog tot laat in de middag in het ziekenhuis bezig geweest waarna we vrijdagavond rond 19.00 uur weer in Best terug waren.