vandaag is het zondag dus de supermarkt is gesloten. Gelukkig hebben we gisteren al wat eerste inkopen gedaan en maken ons eigen ontbijt klaar na lekker te hebben uitgeslapen. Hierna gaan we op pad om Gouvia wat verder te verkennen.
Je komt vanaf Spyridoula in het centrum van Gouvia door na het oversteken van de weg bij het verkeerslicht de eerst volgende straat links te nemen.Vervolgens kom je veel restaurantjes en winkeltjes tegen.Als je vervolgens twee maal links gaat kom je op het straatje naar het strand van Gouvia.Het strand zelf is een kiezelstrand, maar erg schoon en netjes.Verder zit er een leuk terras bij wat we natuurlijk moeten uitproberen.

‘s Middags nemen we laat in de middag nog een lekker broodje Pita Gyros. Wat smaken die toch altijd heerlijk en je kunt er weer even tegenaan. Dat is fijn want we eten ‘s avonds altijd heel laat (vanaf 21:00 uur).We gaan nog even wat zwemmen in het zwembad van Spyridoula. Het water is heerlijk en dit is een lekkere afkoeling t.o.v. de 34 graden die het buiten is.‘s Avonds gaan we weer lekker eten bij Spyridoula zelf daar het de vorige dag goed is bevallen. We krijgen vooraf gratis een ouzo. Als afsluiting krijgen we gratis een fruit-salade en Kumquat likeur.