Vandaag gaan we met zijn allen naar de plek waar het allemaal is begonnen met Disney: Magic Kingdom. Hier wordt je weer helemaal kind. Als je de auto hebt geparkeerd en je naar de ingang bent gebracht ben je er nog niet. Je moet dan eerst met de monorail naar de echte ingang van het park.

Na deze rit, waar je dwars door het oude Disney hotel gaat, kom je bij de echte ingang aan waar eerst je tassen worden gecontroleerd.
Je komt al eerste bij Mainstreet uit met op de achtergrond het beroemde Disney kasteel.
We besluiten om eerst naar Splash Mountain te gaan waar je via Adventureland het snelste komt.
Daar het aardig warm is zouden we het niet erg vinden om een beetje nat te worden in Splash Mountain.
In alle Disney parken is er gratis Wifi en daar wordt gretig gebruik van gemaakt in de wachtrij.
Hierna gaan we op weg naar Mickey Philarmagic wat een 3D film is met leuke effecten. Hiervoor hebben we via de My Disney Experience App een Fastpass geregeld.
Een aantal heeft al wat honger en bij het zien van warme wafels is de keuze snel gemaakt.
We zitten vlak bij Haunted Mansion en het wachten hier in de rij is geen probleem daar er weer veel te zien valt in de wachtrij met de nodige humor. Deze dag hebben Denise en Melissa een handtekeningenboekje gekocht dus we moeten ook de nodige Disney figuren spotten om zodoende een handtekening te scoren en met ze op de foto te gaan.
Als eerste komen we Woody en Jessie van Toystory tegen als we op weg zijn naar de volgende attractie.
Henri en Melissa willen hierna in Spacemountain en Diana en Denise gaan dan wat Disney shops bekijken.
We komen Winnie the Pooh en Tigger tegen dus dat wordt weer op de foto gaan.
Het is deze dag gelukkig niet superdruk en de wachtrijen zijn redelijk kort. Pirates of the Carribean is erg mooi gemaakt.
Hierna lekker wat drinken en op weg naar Buzz Lightyear waarbij iedereen super fanatiek de hoogste score probeert te halen.
We gaan vervolgens weer op weg naar Tomorrowland daar we hier nog niet veel attracties hebben gedaan.
Hier gaan we met zijn allen in de Stitch attractie die erg leuk is gemaakt en voor sommige mensen toch wel wat eng. In Tomorrowland komen we ook nog Buzz Lightyear tegen dus dat wordt weer op de foto gaan.
We hebben reuze lol in in de Monster Inc attractie waarbij het publiek wordt betrokken en die lekker interactief en actueel is. Na een Pretzel en wat drinken gaan we nog in de Carrousel of Progress die wat oudbollig is. We willen nog in Splash Mountain maar deze is dicht gegaan daar er onweer dreigt.
We besluiten dan ook terug naar de ingang te lopen om daar nog een laatste keer met Mickey op de foto te gaan. Diana en de kinderen willen echter eerst nog even naar de Kerstwinkel gaan die altijd open is, zelfs in de zomer.
Bij Mickey staat een aardig wachtrij. Als we tenslotte aan de beurt zijn wordt er netjes tijd voor je vrijgemaakt. Er is op een heel leuke manier interactie met Mickey met zijn kenmerkende stem.
Bij terugkomst in Regal Oaks besluiten we om de overgebleven pizzas van de vorige dag op te eten tesamen met een flinke bak ijs.
Diana gaat tenslotte met de kinderen nog lekker in de Jacuzzi voordat we weer tevreden gaan slapen.
We hebben weer een topdag gehad en voorlopig zijn we nog niet klaar in Florida.