We hebben vandaag een Beach Cruise met buffet op het programma staan. Om 8:10 worden we door de bus opgehaald die ons in Mandraki haven van Rhodos Stad afzet vanaf waar we met de boot vertrekken.

Vanaf hier varen we eerst naar de Anthony Quinn Bay waar o.a. de film ´Guns of Navarone´ is opgenomen.
Hier kunnen we 30 minuten zwemmen vanaf de boot voordat we doorvaren naar het strand van Afandou. Hier hebben we een pauze van 2 uur. Je kunt met je spullen met een aparte boot afgezet worden op het strand.
Verder kan er volop gezwommen worden.
Na het eerste uur zwemmen is, volgt er een buffet op de boot. Je kunt hier kiezen uit diverse soorten vlees, salades, pastas en aardappels. Deze lunch smaakt erg lekker.
Als de maagjes zijn gevuld wordt er verder gevaren naar het Tsambika strand. Onderweg is het gewoon lekker relaxen op de boot.
Bij Tsambika Beach kunnen we weer 30 minuten zwemmen.
Tenslotte varen we weer terug naar Rhodos stad, maar eerst doen we nog Kallithea Beach aan waar we ook nog 30 minuten kunnen zwemmen.
Rond 17:30 uur komen we terug in de haven aan waar de bus weer op ons staat te wachten. Deze moet echter nog in totaal 45 minuten wachten op andere passagiers van hier en een stukje verderop van de Cruise naar Rymi. Als we terugkomen in het hotel springen we snel nog even in het zwembad om het zout van ons af te spoelen.

Rond 20:30 uur vertrekken we weer op zoek naar een Grieks restaurantje om de dag traditioneel af te sluiten.