Ik heb eerder geschreven over de Nitecore TUP. Ik gebruik deze erg vaak en ben er erg blij mee. Het is ongelooflijk hoe je uit zo’n klein apparaat zo’n bak licht kunt krijgen en dan ook nog met een lange batterijduur.

Aangezien ik vaak klusjes doe waarbij ik ook mijn beide handen moet gebruiken heb ik rondgekeken voor een hoofdlamp. Toen ik zag dat Nitecore deze ook aanbiedt hoefde ik niet lang te twijfelen en heb de Nitecore NU25 Hoofdlamp aangeschaft
Tegenwoordig hoef je niet meer zo sterk te letten of je aankopen van AliExpress beneden de Euro 22,= zijn om onverwachte extra kosten te vermijden. De BTW wordt nl. nu bij AliExpress al automatisch berekend en je moet er alleen maar voor te zorgen dat je onder de Euro 150,= blijft.

De product informatie laat goed zien wat je met deze hoofdlamp allemaal kunt.


Het product voelt kwalitatief erg goed aan en de lichtopbrengst is heel erg goed. Ik ga hier nog heel veel plezier aan beleven en kan deze iedereen aanraden.