Henri Matthijssen

Dit is de blog van Henri Matthijssen. Ik ben op 27 maart 1969 geboren in Rijsbergen dat vlak bij de Belgische grens ligt (net onder Breda). Momenteel ben ik werkzaam bij Philips Healthcare bij de MRI divisie waar ik meewerk aan de ontwikkeling van software voor onze MRI scanner. Mijn specialiteit is de Connectivity en Interoperability van de beelden die we met de MRI scanner maken. Voor mijn werk kom ik regelmatig in het buitenland en derhalve vond ik het wel leuk om deze reizen te documenteren op deze blog.

Verder vind ik het leuk om dingen uit te zoeken die met de computer te maken hebben. Ik schep er reuze lol in om dingen te optimaliseren en finetunen. Ik ga dan ook altijd voor kwaliteit ongeacht of dit veel tijd kost. Deze blog geeft me dan ook een goede manier om te beschrijven hoe je bepaalde dingen voor elkaar krijgt. Door dingen te automatiseren kun je nog efficiënter gebruik maken van je computer(s).

Ook krijg ik er altijd een enorme kick van als ik iets zelf gerepareerd krijg. Dit hoeft dan niet per se met een computer te maken hebben. Vaak kom je met een dosis gezond verstand erg ver en is het gewoon een kwestie van eraan beginnen. Met deze blog probeer ik dan ook mijn reparaties te delen zodat andere mensen er misschien ook wat aan hebben. Ik hoor graag van je of een eventuele reparatie is gelukt of niet.

Een andere grote hobby van mij is BBQ’en. Je kunt zoveel mooie en lekkere dingen op een BBQ klaarmaken. BBQ’en is veel meer dan alleen snel wat vlees grillen zoals de meeste mensen doen. Je kunt hierop complete menu’s klaarmaken. Ook ‘low and slow’ is erg leuk om te doen. Kijk maar eens snel op mijn blog voor wat inspiratie.

Sinds een tijdje ben ik ook gegrepen door het wandel virus. Ik vind het heerlijk om even snel een uurtje te gaan wandelen zo vlak na het werk of het avondeten. Met in-ear headphones in is dit echt de ultieme ontspanning die ook nog gezond voor je is. Af en toe maak ik langere tochten die je op deze blog zult vinden.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt bij een post dan kun je altijd commentaar toevoegen onderaan de post zelf. Bij vragen zal ik altijd proberen zo snel mogelijk te helpen indien mogelijk. Ook andere lezers van de blog kunnen reageren op commentaar van anderen. Op deze manier wordt deze blog wat interactiever.

Voor eventuele suggesties voor deze Blog kun je gebruik maken van het ‘Contact’ formulier dat je in het bovenste menu kunt vinden. Veel plezier met lezen!

Een website onderhouden kost geld. Indien de informatie je geholpen heeft, overweeg dan een donatie. Dit kun je doen door aan de rechtse kant van deze blog op de [Doneren] knop te drukken. Je mag zelf bepalen hoeveel je wilt doneren. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd.