De iPhone 4S is de nieuwe smartphone van Apple met fantastische specificaties. Hij is erg snel en de software werkt heel goed samen met de hardware.

Vandaag zou mijn nieuwe iPhone 4S 32 GB binnenkomen. AMP, de bezorger van T-Mobile, had aangegeven dat ze tussen 9:15 en 11:15 zouden langskomen. Ik zat dan ook vol verwachting te wachten en om 10:00 stonden ze al voor de deur. Vol verwachting pakte ik de kartonnen doos uit en hierin zat het volgende ‘cadeautje’:

Zoals je ziet wordt de iPhone 4S geleverd met een bijbehorende micro SIM kaart.
Vervolgens snel het celofaan van het iPhone doosje halen en kijken wat er in de iPhone 4S doos zit.
Naast de iPhone 4S zul je de spanningadapter, USB kabel en oortelefoontjes vinden.
Hierna was het zaak om de iPhone 4S te gaan installeren. Eerst moest de SIM kaart via Internet worden geactiveerd bij mijn provider T-Mobile. Doordat je dit vanaf je persoonlijk account doet wordt je huidige GSM nummer gekoppeld aan de SIM kaart. De micro SIM kaart dient vervolgens in je iPhone 4S te worden geplaatst. Als je de iPhone 4S tenslotte aanzet wordt je door een Wizard geleid waarbij je een aantal vragen moet beantwoorden. Hierna is in principe je iPhone 4S klaar voor gebruik. Erg handig is het feit dat je met iTunes je de backup van de vorige iPhone (3GS) kunt overzetten op de nieuwe iPhone 4S.
Hierbij worden alle applicaties, inclusief gegevens, muziek, contact-gegevens, foto’s, etc. netjes overgezet. Dit werkt, zoals gebruikelijk met Apple, perfect.

Het eerste wat me opviel bij de iPhone 4S was het geweldig mooi Retina scherm met mooie diepe kleuren en erg scherp en helder scherm. Ook reageren alle Applicaties ontzettend snel.

Ik was erg benieuwd naar de Camera van de iPhone 4S en deze maakt inderdaad erg mooie foto’s. Hieronder zie je mijn allereerste foto die ik hiermee heb gemaakt:

In mijn toekomstige blogs zul je binnenkort video’s vinden die je met de iPhone 4S kunt maken. Dit is nu in Full HD (1080p) mogelijk.

Ik heb nog kort met Siri gespeeld. Zie ook mijn vorige Blog voor meer uitleg over Siri. Het viel me op dat Apple redelijk wat humor in Siri heeft gestopt om deze zodoende een wat menselijker karakter te geven. Helaas laat de Nederlandse versie nog even op zich wachten, maar het ziet er alvast veelbelovend uit.

Ik weet zeker dat ik nog erg veel plezier aan deze nieuwe iPhone 4S ga beleven.