Wat zijn de nieuwste applicaties voor de iPad die de moeite waard zijn. Vandaag passeren weer een aantal titels de revue die de moeite waard zijn.

CinegendaHD
Alle de bioscopen bij je in de buurt. Verder kun je bij elke bioscoop zien welke films er draaien en op welk tijdstip.

I Fix It
Allerlei stap voor stap handleidingen (foto’s) om diverse reparaties uit te voeren.
Shazam
Muziek herkenning applicatie nu ook voor de iPad. Druk op de knop bij een liedje en het programma vertelt je welke artiest/liedje het is. Werkt erg goed!
Slash Gear
Laatste nieuws en feitjes op technisch gebied.
Twitter
De bekende twitter client nu voor de iPad.
Voor de iPad zijn er ook erg veel hele leuke spelletjes. Het gezin heeft dit ondertussen ook ontdekt, met als gevolg dat de iPad nu vaak bezet is voor mij šŸ™ .

Cut The Rope
Erg verslavend spelletje waarbij je touwtjes moet doorknippen om een snoepje in de bek van het monster te laten vallen. Vereist logisch denken.

Doodle Fit
Nog zo’n verslavend spelletje. Probeer de losse stukjes in te passen. Soms zijn er meerdere oplossingen mogelijk, maar naarmate je verder vordert wordt het moeilijker.
Geared 2
Puzzel spelletjes waarbij je door het juist plaatsen van tandwieltjes de blauwe tandwielen moet laten draaien.
We Thieves HD
Puzzel spelletjes waarbij je door gebruik te maken van physische eigenschappen telkens door elk level moet komen. Bevat leuke en grappige animaties.
World of Goo
Torens en bruggen bouwen met ‘blobjes’. Het doel: zo snel mogelijk de pijplijn aan het einde van het level bereiken. Er komt gaandeweg van alles bij: je moet bruggen bouwen, objecten laten rollen, obstakels laten ontploffen.