Na het printen van de XYZ Calibratie kubus ben ik begonnen met het printen van een aantal verbeteringen aan de Creality Ender 3 Pro printer. Op internet zijn er ontzettend veel kant en klare 3D print modellen te vinden. Kijk maar eens op de volgende sites wat er zoal te vinden is:

Er zullen vast nog veel meer sites zijn en die hoor ik graag van jou in de comments.

Na wat rondgekeken te hebben op internet heb ik besloten om alvast te beginnen met onderstaande verbeteringen te printen

Display LCD PCB Cover
Hiermee bescherm je de onderkant van je print van je LCD display.Filament Guide en Filament Snap In Guide
Hiermee probeer je het filament in een beter boog naar je filament extruder te leiden en voorkom je dat het filament tegen de Z-as aankomt.LCD ribbon cable cover
Hiermee bedek je de LCD flat kabel die naar je display leidt, zodat deze mooi uit het zicht is.Filament Holder 80 mm (bearings)
Hiermee loopt je filament rol beter op kogellagers. De 608zz kogellagers heb ik op AliExpress aangeschaft.
Het was een heel werkje om de supports van de Filament Holder naderhand weg te halen. Hieronder zie je een foto terwijl ik deze aan het printen was. Je ziet hier al duidelijk de supports die je later moet uitbreken.Ik denk dat ik voor het handig verwijderen van supports nog een tool ga aanschaffen.

Ik ben benieuwd welke verbeteringen jij allemaal hebt geprint voor je Creality Ender 3 printer en welke je mij aanraadt. Laat je dat even weten in de comments?