De North Face Borealis Rugzak is ideaal om je laptop veilig en goed beschermd te vervoeren. De rugzak heeft vele slimme opbergvakken en is een goede koop.

Voor de vakantie leek het mij wel handig om een notebook mee te nemen. Zeer waarschijnlijk zal ik wel geen Internet toegang hebben in ons apartement in Griekenland, maar ik kan dan wel alvast elke dag het verslag van die dag typen. Verder kan ik zo een aantal films voor de kinderen meenemen om ‘s avonds nog te kijken.

Nu heb ik wel een tas voor het notebook, maar die is niet zo handig met het meenemen en belangrijker nog, deze beschermt het notebook niet erg goed.

Ik ben toen vervolgens op zoek gegaan na een rugzak waarin je een notebook kunt stoppen. Het voordeel hiervan is dat je je handen vrij hebt en gelijk ook alle andere technische gadgets mee kunt nemen. Ik kan je vertellen dat dit er heel wat zijn ;-).

Na lang speurwerk op Internet is mijn oog toen gevallen op ‘The North Face Borealis Rugzak’.

Dit is een dagrugzak met 2 grote vakken dus je snel kan inpakken en vertrekken. Het hoofdvak is groot genoeg voor een 17 inch laptop en het voorvak heeft een speciaal koord om extra items kwijt te kunnen.

Specificaties

  • Volume : 33 Liter
  • Materiaal: 420D nylon, 1680D Ballistics
  • Afmetingen : 48 cm x 34 cm x 20 cm

Beschrijving

  • Groot hoofdvak met speciaal laptop gedeelte
  • BackSaver paneel op de bodem voor betere versteviging en draagcomfort
  • Groot gaasvak aan de voorkant
  • Klein opbergvak met waterafstotende rits
  • Vakken voor een bidon of waterfles
  • Handvat aan bovenkant van de rugzak
  • Accessoires vak op de schouderband

Op Internet vond ik de meest voordelig prijs voor deze rugzak bij FuturumShop (link). Het voordeel van deze Internetshop is het feit dat deze geen verzendkosten in rekening brengen.

Vandaag kwam eindelijk (na 1 dag :-)) de rugzak via TNT post binnen en kwam de daadwerkelijke inspectie of deze aan al mijn eisen voldoet.

Als je het pakket dan uitpakt dan zul je het volgende hierin vinden:
Het belangrijkste argument om nu juist voor deze rugzak te kiezen is het feit dat de notebook zeer goed beschermd is. Dit is inderdaad het geval: aan de onderkant zit een dik zacht kussen en de achterkant van de rugzak is extra verstevigd.
Aan de voorzijde is er een voorvak die weer onderverdeeld is in allerlei vakjes. Je kunt er echt genoeg gestructureerd in kwijt.
Ook zitten er allerlei riempjes aan de rugzak die je op allerlei manieren kunt instellen. Je kunt de rugzak zo precies op jouw formaat instellen zodat deze uiterst comfortabel te dragen is.
Ik denk dat ik nog heel veel plezier aan deze rugzak ga beleven, daar ik regelmatig voor mijn werk met een notebook op reis moet. Uit ervaring kan ik vertellen dat een notebook tas dan niet altijd even handig is. Een rugzak is dan toch veel comfortabeler.