De Anker 40 Watt 5-Port Charger is een uiterst handig apparaat om diverse USB apparaten tegelijkertijd een stabiele stroom aan te bieden.

Ik word weleens gek van al de adapters die ik thuis heb liggen om diverse apparaten op te laden. Gelukkig hebben die adapters vaak een USB output (zoals voor smartphones en tablets) en zijn ze dus onderling uitwisselbaar (mits ze genoeg vermogen kunnen geven, vooral bij tablets).

Nu is er een heel slim alternatief om het aantal adapter te verminderen in de vorm van de Anker 40 Watt 5-Port Desktop Charger. Ik heb deze bij Amazon in Duitsland besteld voor het luttele bedrag van Euro 19,95. Als je nog een paar kabeltjes erbij doet dan is de verzending zelfs gratis.

Het product komt in een mooie kartonnen verpakking binnen.

Als je deze opent dan vind je hierin de 40 Watt 5-port Desktop charger en een Europese voedingskabel.
Aan de voorkant vind je je 5 USB poorten die totaal 40 Watt kunnen leveren. Dat is ruim voldoende voor bijna alle apparaten.
Aan de achterkant vind je aansluiting voor de voedingskabel.
Het apparaat werkt echt perfect. Het is klein en heeft slechts een kleine stekker in het stopcontact nodig. Verder heb ik deze uitgeprobeerd voor het opladen van 4 XIAOMI 10400 mAh Powerpacks tegelijkertijd en dit werkt uitstekend. Het opladen gaat zelfs veel sneller dan ik tot nu toe gewend was. Een echte aanrader dus.