Bij het verhuizen van schoonvader vonden we een schoenendoos met oude foto’s. Het leek ons wel leuk om hiervan een collage te maken. Het inscannen van de analoge foto’s kun je eenvoudig met je Smartphone met de Photoscan App. Een collage maak je handige online met de site Easy Collage.

Photoscan

Met Photoscan kun je eenvoudig een digitale copy maken van een analoge foto’s met je Smartphone. Download de gratis App van de Apple Store en geef de App toestemming om je camera te gebruiken. Doorloop hierna een aantal eenvoudige stappen. Eerst maak je een foto van de gehele analoge foto. Hierna moet je je smartphone naar de 4 hoekpunten bewegen. De App berekent dan een glansvrije foto met digitale verbeteringen en zal deze automatisch optimaal uitsnijden. Je kunt de foto tenslotte opslaan in je foto bibliotheek.

Easy Collage

Met deze site kun je op heel eenvoudig wijze mooie collages maken waarbij je gebruik kunt maken van allerlei templates en instelmogelijkheden.
De collages kun je opslaan en laten afdrukken op Canvas, Poster, Plexglas, Aluminium en op tegels.Je hebt snel een resultaat en na het bestellen was het product bij ons binnen 2 dagen binnen en we zijn erg tevreden over de kwaliteit.


Conclusie

Ik kan iedereen de combinatie Photoscan en Easy Collage aanraden. Het werkt gemakkelijk, snel en met goede resultaten.